Повече за технологията

За технологията

Представяме Ви иновативна технология за пречистване на въздуха, базирана на взаимосвързани външни и вътрешни циклони, които могат да работят както в суха, така и във водна среда.

Замърсяването на въздуха е сериозен проблем в световен мащаб, с неблагоприятни последици за нашето здраве и околната среда. В отговор на този проблем нашият екип разработи авангардна технология за пречистване на въздуха, която използва взаимозаключващи устройства, работещи както в суха, така и във водна среда. Тази иновативна технология представлява значителен пробив в методите за пречистване на въздуха, предлагайки повишена ефективност и гъвкавост.

Основното функциониране на тази система

Технологията за пречистване на въздуха използва комбинация от външни и вътрешни циклони.

Външните циклони са отговорни за отстраняването на по-големи частици, като прах и полени, от въздуха.

Тези циклони създават мощен вихър, който избутва частиците към външните стени, предотвратявайки навлизането им във вътрешната система.

От друга страна, вътрешните циклони влизат в действие за допълнително пречистване. Тези циклони работят с много по-висока скорост, което води до отделяне на по-малки частици и замърсители от въздушния поток. Взаимосвързаният дизайн гарантира, че пречистеният въздух циркулира ефективно през системата, повишавайки общата ефективност на технологията.

Предимства на системата

Работи както в суха, така и във водна среда

В суха среда, взаимосвързаните циклони работят по традиционен начин, като ефективно премахват замърсителите от въздуха и минимизират тяхното присъствие. Въпреки това във водна среда, като влажни условия или райони в близост до водни тела, се извършва уникална адаптация.
01

Невероятни адаптационни качества

Когато системата открие влага във въздуха, тя задейства активирането на филтри на водна основа във вътрешните циклони. Тези филтри използват свойствата на водата да улавят и неутрализират замърсители, включително бактерии, вируси и спори на плесени. Този метод на пречистване с двойно действие гарантира, че въздухът остава свеж и чист, дори в предизвикателни и влажни среди.
02

Енергийна ефективност

Взаимосвързаните циклони са проектирани да минимизират спада на налягането, намалявайки консумацията на енергия на системата. В допълнение, включването на филтри на водна основа елиминира необходимостта от процеси с висока консумация на енергия като електростатично утаяване или химическо третиране, като допълнително повишава енергийната ефективност на технологията.
03

Ниски изисквания за поддръжка

Заключващите се циклони са проектирани с минимални вътрешни препятствия, предотвратяващи натрупването на прах и намаляващи честотата на почистване. Филтрите на водна основа са лесно сменяеми, което гарантира безпроблемна поддръжка.
04

Различни приложения

По отношение на приложенията тази иновативна технология може да се използва в различни условия, включително жилищни, търговски, индустриални и здравни среди. Способността му да работи ефективно както в суха, така и във водна среда го прави подходящ за широк спектър от условия, от сухи региони до крайбрежни райони с висока влажност.
05